SINNA


Vauvahyvinvoinnin ammattilainen, vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja, imetysohjaaja (WHO), lääketeknikko


" Olen Sinna Rautarinta, kolmen pienen lapsen äiti ja omien lasteni myötä kiinnostuin erityisesti vauvojen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Arkeani rikastuttaa lasten lisäksi puoliso sekä vauhdikas suomenlapinkoira. Luonteeltani olen positiivinen, sosiaalinen, aito ja välittävä, jotka näkyvät myös työskentelyssäni. Eniten tällä hetkellä nautin kotoilusta, pienistä hyvistä asioista arjessa, perheen ja koiran kanssa ulkoilusta.

Opiskelin Helsingissä Elonaskeleen Vauva-Akatemiassa, josta valmistuin vauvahyvinvoinnin ammattilaiseksi, imetysohjaajaksi ja vyöhyketerapeuttiseksi vauvahierojaksi huhtikuussa 2023. Sitä ennen olen työskennellyt apteekissa lääketeknikkona 15 vuotta, joista viimeisimmät vuodet olen ollut hoitovapaalla. Nyt toimin myös sivutoimisena yrittäjänä unelmatyössäni, jossa saan auttaa vauvaperheitä.

 Useimmilla vauvoilla on jonkinlaisia hankaluuksia ensimmäisen vuoden aikana, joita on aikaisemmin pidetty ainoastaan ajan myötä helpottavina oireiluina, eikä helpotusta niihin ole osattu hakea. Onneksi nykyään ei tarvitse jäädä yksin vauvan itkuisuuden, erilaisten vaivojen tai uniongelmien kanssa, vaan apua on saatavilla.

 Asiakassuhteissa koen tärkeimmäksi saada auttaa vauvaperheitä yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Kohtaan jokaisen asiakkaani aina tasavertaisesti ja luottamuksellisesti tavoitteenani tukea vauvan ja sen myötä koko perheen hyvinvointia. "
Sinna